onsdag 1 december 2010

Vad ska man säga...

Här sitter man framför datorn och njuter av värmen inne i stugan(+14,5) och skänker dom stackars frysande djuren en tanke.....Nej va fan nu sitter jag här och ljuger!! visst jag har 14,5 grader inne just nu men inte fan sitter jag och tänker på djuren utan här planeras rally!!!
Hade tänkt att åka mekonomen cupen nästa år och lite strö tävlingar bort i kring  men det var innan jag visste vad huvudsponsorn / kartläsarn / körken ja kort och gott snickarjäveln hade för planer...för där har en rally djävul vaknat på allvar !!
här ska åkas biltävling...bort i mot 10-12 stycken för att va exakt  ,vet inte va jag gjort men vem fan bryr sig !!??
hela nästa år kan ju bara bli bra liksom !!
så nu är det bara att leta sponsorer som en tok för vem vet om en vecka eller två kan det ha ökat med ett par tävlingar till =)

Lite "skvaller" ska vi väll hinna med och  fam wiberg har (h)julstämning på allvar då hela verkstan går i rött...... nåja hela undersidan på bilen iallafall  så färg  ruset är ett faktum men fint blir de.
i fam nordvalls garage så har det skrapats och grejats så den nya karossen ska bli fin bakre delen av buren har provmonterats och snart ska det bli målning även där.
Sen säger ryktet att våran bredåkande junior har gått och blivit med tysk kvalitets vagn av generation 2.
hos fam engström är det lite oklart vad som hänt men ryktet säger ett nyköp iallafal.
själv har jag gjort........INGENTING fy fan va lat man är =)
nästa gång hoppas jag ha bilder på bilarna.
simma lugnt //Awr  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar