måndag 10 januari 2011

NU har jag gjort något!!!

Nu har det varit febril aktivitet nere i rallygaraget alla med sina projekt.
självisk so man är börjar jag med va jag själv har gjort=)
jag har vinter kittat vocen med spadar(behöver Ronnie när han skottar) och bästa gåbort spik-sulorna,det har även kommit ljusbox på plats(mest för att det är coolt faktiskt).Eftersom det var lite extra ledigt vid tretton helgen så han jag även med ett par varv på förnämligt plogade baggtjärn (tackar robban och co)och fick där lära mig att
hornen växer fortare än man tror och att vänsterbromsa ENBART funkar med VARMA bromsar!!
Det finns ju några andra som grejar i rallygaraget med som fam Wiberg(då mest pappa och micke)som nu börjar på att få fason på 242an med nymålat underrede och kryss i buren så står den förhoppningsvis klar till stundande(känns avlägset!!) barmarks säsong.
ett av dom mest spännande men kanske inte helt seriösa bygge som finns i garaget är självaste gudfaderns VOPEL som även förut figurerat på denna blogg. Nu är avsaknaden av drivning lokaliserad och växelådan ersatt med bättre fungerande dito.så nu återstår bara att knåpa ihop en ny kardan tunnel sen är det is-smisk den ska få!! vid denna något försenade is premiär kommer man dessutom att kunna satsa en liten slant på vad som först ger upp på bilen och vinnaren kommer få (förutom hela prispotten) delen som lossnat och den stora äran att få ta att kort  ihop med vopeln och dess våghalsige ägare=).
minskat ax,högre luftmotstånd men manligt!!
lite tandlöst=)

Snygg och säkert!
Snyggt nog att sätta dekaler...undra varför=)
micke litar fortfarande inte
helt på att den inte välter....=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar