söndag 16 januari 2011

Och vinnaren är......

Nu är den provkörd,avgudad och trasig!! som vanligt så spred vopeln skräck i storfors lokalbefolkning(alla 23) med sitt avgrundsvrål och ursinniga utstrålning !! man kan tycka vad man vill om den besten men det enda man kan vara riktigt säker på är att delar kommer att lossna i någon utsträckning VARJE gång den rastas =)
men för att ta oss lite tillbaka i tiden så skulle den på is under lördagens morgontimmar för ett is pass på sladd,så med taggad chaufför och ett glatt service gäng begav dom sig mot plogad isbana för isdans modell manlig!!
som vanligt startade vopeln glatt med ett vrål och byggherren äntrade förar platsen,man kunde skära spänningen med kniv!!! vrål och det bar iväg...vis av tidigare erfarenhet så lades växlarna i mjukt och  fint och bakänden dansade likt en balettdansös mellan vallarna ......eller inte!!  växlingarna sköttes visserligen mjukt men den for mellan vallarna likt en iller på speed ända tills det sa flöff och där stod del likt ett monument av naturen mot människan uppkörd i en snövall av den semi hårda sorten,med lite hjälp av maskin och människa så bar det snart av igen full attack och spänningen byggdes upp Men så hördes ett böss skott modell haubits och vopel saktade ner för att slutligen stanna med ett suck.....vad hände ?? hade dom närboende tröttnat och helt enkelt bestämt sig för att bomba skiten ur "ungjävlarna" som leker på isen eller vad??
vid närmare granskning så visade det sig att den omgjorda kardanstången inte gillade b23ans kraft och helt enkelt gick av och efterlämnade ett gigantiskt hål i vopelns annars "fina" golv!!
så lyckan varade i ca 1,5 varv på isen(ca3km) och som det inte vore nog så ville toppackningen  inte heller va med och leka mera så det blev visst byte på den med!!
så nu undrar väll återkommande bloggläsare hur det gick i den utlysta tävlingen!?
jo det blev så att det var byggherren själv Ronnie som gissade rätt och fick därmed behålla sin kardan och inkassera en st drivers dog innan nästa rallytävling  (betalt av blogg skaparen=)).
kommentar överflödig=)
nu kallad stumpen=)
uops!
litet hål!!
den alltid lika charmanta
Ivarsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar