söndag 23 januari 2011

vilken premiär.....

.....Det inte blev!!! men vi tar det från början... vi blev ju inbjudna att åka föråkare och det nappade vi ju på blixtsnabbt men så slår gubben murphy till (han med lagen om alls jävlighet ni vet),så först får Ronnie lämna in handduken pga sjukdom i familjen (och bara det sög ju musten ur allt det roliga)sen var det lite trubbel att hitta ersättare (mer än jag först trodde) men sen kom dråpslaget då går bilen på 3cyl när jag ska lasta !!
så snabbt in i verkstan med liket och fram med komp provarn...ettan 13,5....tvåan 13,5...trean...14.0...fyran..0,0.... hmmm inget komp av med ventilkåpan....lyftarn på 4ans insugsventil ligger i bott hmmm ventilfjäderbrott kanske ??  jaha nu är goda råd dyra snabbt samtal till motor gurun jörgen efter 3 hmm 4aha och 2 mmmm så lät domen kom med motorn den måste isär....jaha inge sugen tar det i morgon!!!
åkte hem fick otäcka flashbacks från 144 tiden med 5 av 8 tävlingar brutna och veckor i garaget..jaja lite sömn så är det kul igen...trodde jag!! vaknar...STEL i nacken (hade gått lättare att böja ett spett) och ont ajaj ont....så inte nog med att bilen var trasig nu var det med!!! jaha så gick det med det motor urlyftandet ..jaja lite bättre efter lunch telefonen ringer....kommer ni upp??...mat?? ...vi är hungriga!!
snabbt beslut vi åkte...kommer upp till garaget....hmm nått är fel rallybilen ute.....avgassystemet hänger..??..snabb koll jojomen motor ur!!! ronnie med lite hjälp från wibergs hade trotts min frånvaro hinkat ur spisen...då kan vi snacka kompisar!!!! TACK!!!! jaha lite tack kramar utdelades och efter fetmat så bar det av till jörgen med en näve slantar och en bråkig motor i bagaget så besked skulle komma på tisdag så när jag vet så vet ni =)
så som avslut..... rally är kul men inte jämnt =)

fin ett fel.....nej inte plast påsen!!..pucko!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar