måndag 28 mars 2011

nu händer det grejer...

Nu börjar det hända grejer i garaget.., Wibergs håller på med bromsrörs dragning och kylar montering för tillfället,avgassystemet byggdes förra veckan av två semiproffs på ämnet(om jag får säga det själv)det blev bra men det återstår att Micke ska testa det skarpt.
För mig och Ronnie är det ju inte frågan när bilen blir startklar utan mest när i helvete ska lapp möglet släppa greppet?? och som en pung spark kom det i skrivandets stund ett par friska cm av den varan så våren känns  långt borta!! men inte fan hänger vi läpp för det och är det nått vi har extremt gott om så är det mer eller mindre sjuka idér och i väntan på att inlandsisen ska dra sig tillbaka och att bussningarna till bus 242an ska hitta till byn så byggde vi ett skåp..!!??
Vadå byggde tänker du nu dom finns ju att köpa men INTE sånt skåp vi byggde...vi har byggt ett rallyskåp med allehanda finesser så som batteri mutter dragare  MED laddare och plats för mer eller mindre allt men vill ha med sig,och som det inte vore nog så är det utrustat med första klassens grillhållare så bara vår helvetet kommer igång kan vi åtnjuta en grillad i bröd samtidigt som batteriet sätts på laddning på en rallytävling nära dig,=)


På tal om tävling så sker barmarks debuten i grödalsprinten som blir första tävlingen i 7klubbars cupen vi ska åka i år,som blogg följare vet ni att det skulle varit 2 cuper i år men då mekonomen cupen beslutat att ta ett sabbatsår så blir det som ersättning så många strö tävlingar vi hinner med och ekonomin tillåter istället.
sen så har vi gått och blivit musikaliska och "lärt" oss noter så nu blir det livat i vocen med basfiol och banjo =)
Med det konstaterades också att vi sitter i rätt stol i bilen då chaffören började läsa på träningssträckan och var borttappad efter 500meter första vändan och fick byta plats efter 4km andra vändan då kroppen tyckte nu fick det va nog så en kort paus (utan ulrik) så byttes det plats och harmoni uppstod (ganska förvånande då jag inte trodde snickare kunde läsa =)).
så nu ska det bara smöras för våran egen co-driver guru Conny så vi får en träningsväg notad så ska det tränas inför vad som kan bli en spännade sommar men som instuktören sa så det kommer att gå saktare dom första gångerna så det blir väll att montera på extra backspeglar och ljusbox =),det var en liten hint på vad som försigår iallafall och jag lovar tätare uppdateringar framöver på återsende =) //team Rallygaraget 
som barn på julafton=)

förberedd eller förtroende brist det är frågan!? spett check!!

värsta feta utblåset!!

nu ska vi vi visa vart skåpet ska stå...
eller iallafall vad det står på skåpet!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar