måndag 25 april 2011

den där jävla "murphy" med sin lag!!

Trots att vi var så nära som att få fason på bromsarna så grusades dom planerna när det inte gick att lufta, helt plötsligt! mycket irriterande ! bilen ifråga är Mickes (förlåt Micke) Evo Djävul som likt en besatt trilskas som satan och aldrig tycks det vara nog,men va fan rally skulle vi på och det fick bli sidlinjen för Micke.
själv så hade jag (pga att Ronnie skulle suttit i högerstolen på  evon) lånat in ärkerivalen Patriks co-driver Victoria "RALLYHULDA" Andersson , planen var väll som vanligt att ha roligt och få en sladd eller två =)
det hela skulle avgöras på två omgångar sen final för dom snabbaste 50% i varje klass, så vi sladdade runt i grund omgångarna och jag bjöd på sladdar,tvåhjulsåka,växelmissar och annat smått och gått som tex en väl hår ingång i en dubbelkurva som resulterade i hävd sladd och nära på fastkörning i det lösa ytterspåret !!!
Dom indikeringarna jag fått var att kul det hade hon iallafall .men efter omgång 2 så var det ur overallen och på med kortbrallor (stekande sol och SVART 3lagers inte cool!!) då vi inte kollat några tider fick vi för oss att gå ner och kolla hur långt efter vi var och döm av våran förvåning....vi skulle åka final!!! med ca 4 tiondelar tillgodo kvalade vi in !! Fränt!!
på med overallen igen och i egenskap av sista bil in startade vi först och det5 började med riktigt ladd men det tog inte lång stund innan jag insåg att efter ca 340 passager så var det inte mycket väg kvar så jag slog av lite och tog det lugnt men plockade ändå en placering och blev till sist 10 av 23 startande vilket jag är nöjd med då motståndet var hårdare denna tävling.
nästa tävling blir Morgongåva svängen Sala 7/5 (som ingår i 7klubbars) 
tills dess simma lugnt //teamrallygaraget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar