måndag 16 maj 2011

Nu fattar vi...!!

Ja vadå undrar ni!!?? jo det var ju så att vi var och åkte morgongåva svängen som var en sträcka på ca 9km som kördes 2 gånger och vi blev ju från åkta som skit och det bara sladda och for !!! nu när vocen skulle göras i ordning inför taxinge så uppdagades ett av felen(det andra sitter mellan ratt och stol )vi körde ju på slicks!! eller rättare sagt skurna slicks =) från utsidan såg det,inte bra men ok ut men när hjulen skruvats av visade det sig att däcken var sopslut!!så det misstaget gör vi inte igen så nu har 4 spritt nya Yokohama   30ier inhandlats för visserligen är det skönt att ha nått och skylla på när det inte går som man tänkt men det är ännu skönare att inte behöva skylla på något =)
Vi ska även prova en riktig gammal 80tals grej som blir vanligare och vanligare 2rallyn samma helg=) jag har personligen lyssnat på min pappas historier om att dom åkte 10-20stycken i grupp på rallyna och att det åktes både lördagar (rally) och söndagar(sprint) så nu när tillfälle bjuds ska team rallygaraget prova så direkt efter taxinge bär det hem för kort vila sen iväg igen på söndagen till hällefors för sprint så vi får hoppas att bilen är hel efter taxinge om inte så ska det mycket för att vi inte ska hinna reparera på natten lördag-söndag =)
så rally ska det åkas så mycket det går och i mellan varven så plockas det med både det ena och det andra,ett 242 tak någon !? =) så tillsvidare simma lugnt //Team rallygaraget
lite dåliga va dom..satt bak =)

Nytt gummi !!...som barn på julafton hi hi hi

Byggsats!!

det är inte helt lätt att va volvo !!

Tror ni han njuter???

ja varför inte =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar