söndag 8 maj 2011

"Vägvinnande" stil blev efter flera mil...

...Eller nåja inte flera mil kanske men MINUTER fy fan va fört voc grabbarna åkte!! vi hade inte en chans att hänga med men vi körde nog med fetast häng iallafall !! men nu tar vi det från början..
Dagen kunde inte börjat bättre efter en jobbig vecka och 4,5tim sömn bar det av till morgongåva! litet plutte ställe utanför sala som bjöd på sol och trevlig stämning vi hade dagen till ära en ny team medlem med oss i form av Magnus Wallo (mäster chaufför),så man kan ju tycka att det var en bra dagför stordåd men icke... första varvet på den 9km långa sträckan så var jag lite feg i början för att efter någon km få upp farten rätt hyggligt och började se några tummen upp för min (kanske inte helt korrekta ) körstil men så i mitten på ss1 så kom vi ur en lång höger följt av en kort raka för att sen bli en lång vänster i höger gick det fint med bra fart sen kort släpp på gasen för kurs ändring liten nabb på bromsen för att få ut arslet och det gick ju inte så bra !! den korta toutchen på bromsen resulterade i låsta framhjul !! inte bra för styrförmågan kan jag säga några snabba försök att få ner farten var fruktlösa och det fick bli en resa till skogs efter några svettiga tiondelar(då vi hade en tall modell stabil mitt i färdriktningen ) så stannade vi 8-10 meter in i skogen och kunde repa i backen,backa ut och fortsätta(blev liten tryckare i tröskeln bara)  sen tog vilja och frustration över det gic brett,bredare och Jimmy olsson(bredast) skillnaden är ju bara att i voc är det snålt och snabbt som gäller inte brett och publikfriande.eftersom vi nu var hopplöst efter toppen så gjordes det inte några jätte chansningar på ss2 men det gick ca 12 sek snabbare än varv 1 och det gick på sina ställen ännu bredare så¨vi hade kul och baserat på antalet applåder och "tummar upp" så bjöd vi på show iallafall =)
placeringen blev 12a av 14 så det sög ju men när man pratat med resten av Storfors MKs chaufförer som var och åkte Holmenskogs rallyt och insåg att man var enda SMKare i mål gav det en liten tröst.
så den svarta dagen summeras i:
Jimmy Olsson=lossnat svänghjul ss1
Jesper Samuelsson =rullning ner i kärr ss1
Micke Wiberg=trolig drivaxel
Fredrik Fält= slut på reservhjul efter 4A punkteringar efter ss3
så trots våran egen pissiga insats kunde vi ändå gå och lägga oss med ett leende på läpparna och en en STARK vilja att göra bättre ifrån oss nästa gång så till dess simma lugnt  //team rallygaraget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar