söndag 19 juni 2011

Mycket har hänt....

Jo det var ju det här med uppdateringen.....man har så mycket annat och göra runt rallyåkandet att man skulle behöva ha ett helt team bakom sig för att hinna med allt! ja ja nog med gnäll!!
Vi har sen sist avklarat torsdags rallyt som var en sprint i eskilstuna på och runt deras folkracebana,då Ronnie var och fixade "tyska" sponsorer så kallades Hulda in som bisittare (även om hon inte tycker sprint är speciellt kul )det vart en lång bana (ca 5km) då man fick åka två varv varje omgång,det blev ganska spårigt och dant men i det stora hela var det kul som attan trots att vi inte hängde med och att våra kamrater hade otur (en rull och en sprängd växelåda) men vi fick anledning att dra på smilbanden ändå då vi i slutet på första åket hoppade av katalysatorn....JA den gick av!!!!! vilket betydde att vi i andra åket hade ljuddämpning i form av en halv katt INGET mer och som det lät !! bilen gick inte så bra men vi hördes förmodligen ända till örebro iallafall he he he =) så dagen förlöpte väl och kul det tror jag alla inblandade hade.

Efter detta hektiska rallyåkande kan man ju vara glad att andra klubbmedlemmar sköter det mesta runt våran egen sprint som jag är biträdande tävlingsledare på och och därför inte åker själv,så rallygaragets färger fick hållas högt av Ronnie och inlånade wrc trion Thunder(körde) stekarn(läste karta) och onepiece(mekade) ,
dat var en stor skara som samlats för att titta och njuta av underhållningen och tjejerna i kiosken fick gå på högvarv (TACK!!) och vilken underhållning det bjöds på det blev rull ,häng ,lite krisande och vilken stämning blad publiken !! för hemma åkarna gick det blandat minst sagt Jimmy stod på näsan och fick garage tid som ett brev på posten ,Mickes förbannelse bröts inte denna dag då växelådan gav upp efter 400 meter!!!
Anders bättrade tider hela dagen och körde med ett stort leende på läpparna ja vafan det enda man såg i den bilen var horn och framtänder...i bägge stolarna tror repris inte är en hög oddsare, herrarna Ivarsson,pappa engström ,fält roade sig med att putta ur varandra från final plats där Fält gick vinnande ur den kampen och som tack drämde han till med en riktig fantom tid som jag tror räckte till en 5plats i finalen(tror det mest var Mervis förtjänst då hon satt brevid och jagade på )för anders engstöm tror jag det var en lättnad att dagen förlöpte utan problem så han får ny energi till renoveringen av rallybilen han tippade runt med i höstas och  vi måste ju nämna Tobias wallin som faktiskt vann på hemma plan i klassen utbildningsrally.
så på det stora hela var det en bra dag och jag och per-erik är nöjda med tävlingen ,dom tävlande och sist 
 men inte minst alla underbara människor som ställer upp med alla runt-i-kringsysslor(vägvakter,kiosk,depå,inträde osv ) ni vet vilka ni är och vi är VÄLDIGT glada att ni finns så ett STORT tack!!! vill ni veta  vem som vann osv kika in på http://www.storforsmotorklubb.se/ så kan ni även kika på bilder från sprinten. tills nästa gång simma lugnt //rallygaraget
det var "katten" hur det kan bli =)
en bucklig björn som ändå kom till start i Naverviken sprinten
RESPEKT!!

Jesper som vanligt på häng...

Gräddhyllan =)

Svårt att se bilen för hornen...!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar