söndag 24 juli 2011

Livet på tvären...

Jag måste missuppfattat hela grejen...ja men alltså jag åker volvo original näst efter en grupp e volvo det i särklass "slöaste" man kan framföra på en svensk rallyväg(iallafall om den är laglig) och utan diff det "värdelösaste" man kan försöka åka brett med och om man gör det hamnar man ljusår efter och har INGEN chans på pallplatser eller pokaler så då är ju frågan VARFÖR i helvette är det så roligt ?????
vi kör det från början ok!?
vi tar en volvo 244 som är stor,tung och slö...pillar lite på motorn så den blir lite mindre slö...lägger sen ner massa tid på att ta bort underreds massa och annat onödigt och spar in 100 kg sen plockar vi i drygt 100 kg med annat som bur ,tripp osv och vips va vi nästan på ruta ett igen !! sen så får man inte montera diffspärr utan är garanterad enhjulsdrift hela tiden och som grädde på moset så får man inte pilla värst på avgasröret heller så skiten bara väser när man trycker till på gasen med allt detta negativa så borde ju vilken vettig människa fatta att detta blir tråkigt!!!......men ICKE!! det är tamefan ibland det roligaste man kan göra!! det är bara så jävla ballt!!RWD RULES!!!
lördagen den 23/7 for vi ner till herrljunga för att åka Kullingstrofén och efter två riktigt dåliga sträckor (2spår och sten) fick vi sen uppleva några ibland dom finaste rallyvägar det finns och trots väl långa rakor bort i mellan så bjöds det på flera tillfällen till breda häng och close calls =) jag gjorde med stor hjälp av min bisittare för dagen rally hulda  en ok tävling med 14 plats av 28 så med det är vi halvnöjda men där imot är vi (i alla fall jag =)) helnöjda med mottagandet min åkning fick i skogen med många tummar upp och glada miner så man får va nöjd.
för klubbkamraterna gick det för dom flest riktigt bra det var bar herr olsson som ställde till det lite och får mysa några extra timmar i garaget.
Micke wiberg fick ÄNTLIGEN åka en hel tävling utan större tekniska missöden och mös in med stort smile  i mitten av klassen .
bättre ändå gick det för våra solstrålar Jesper och Sandra som sken in på en strålande 5e plats i sammanslagna gr e (3a i c).
men bäst denna dag gick det för Tobias och peter  Nordwall som återigen hämtade hem en tredje plats.
Så grattis till placeringarna och tack Kullings MS för en (trots att vädrets makter försökte sänka er) för en fin tävling!!
om det är någon som har en bild från detta rally eller något annat rally på en åkare från storfors MK och vill ha den bilden publicerad här på sidan eller har bilder att sälja så maila till teamawr@hotmail.com
så tills vidare simma lugnt mvh Rallygaraget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar