söndag 10 juli 2011

Rally upp och ner.....

Nu tänkte ni har dom slagit runt!? men nej det har vi inte  titeln är bara ett konstaterande att åka rally är upp och ner både ekonomiskt och känslomässigt , även en tok som mig lessnar bort i mellan och har nu konstaterat att då ska man ge fan i att åka annars blir det ännu värre !! tänkte för ett tag sen "åka" mig ur tröttheten efter en hektisk vår i rally skogen och anmälde mig och snickarn till rallysprint i motala ....utan att kasta skit på någon annan så vilken skit tävling!!! inte pga dålig bana eller arrangör och inte för att goda vänner saknades utan just för att jag va less rally var inte kul!! dåligt resultat toppades av feber så ingen bra dag...förutom att min gode vän  Jesper som vanligt presterade och blev 2a och sköningen björn kallin piskade mig och åkte hem med ett brett leende på läpparna( hade inte ören var där hade huvet delat sig =)) grattis än en gång !!
Ja och nu till den stora frågan hur fan botar men rally trötthet ?? det har liksom aldrig hänt förr finns det piller eller hur gör man ????? mitt recept blev en helg med motorsågen så sjö utsikt skaffades och sen jobba 07,00-20,00 varje dag på jobbet sen efter det meka rallybil(som liksom grädde på moset gick sönder i motala!!!) mitt i allt det där blev vi med voc....eller vi jag har ju en men den hårigare hälften av vårat rallyteam (snickarn alltså =)) gick och köpte sig en voc 940 som han just i detta nu febrilt försöker att lära dom bästa ssvamp ställena!? han har dessutom upptäckt ett nytt hybrid träd i form av en görk (gran/björk) då han påstod att det var en elak björk som slagit sönder framljuset under en rekord snabb svamp tur men i fronten hittades ENDAST gran barr =)
så nu tyckte jag det var dax att prova lite igen så 7klubbars/sverige serien tävlingen gästabudstrofén i nyköping  avverkades(inte med såg) i helgen och efter en trevande start kom glädjen tillbaka fy fan va rally är roligt !!! borta var all prestations ångest om pallplatser och att "åka snålt" är vägvinnande och fram med bre-sladd och c-förar vingel och det ska ni veta att kan man inte vinna är det de roligaste som finns att hänga en volvo halvägs i diket med 6000 varv på mätarn med trean i DET ÄR RALLY!!!!! så dagen var underbar och glädjen är tillbaka och som tack så är vi nu överst (om än med pytte marginal) i 7klubbars tabellen och vi fick ha en underhållande och skitkul kamp med klubbkamraterna Fredrik Fält och Tomas "samot" Larsson som som efter 4,8 mil ss och ca 36 min körtid slog oss med.........1,1sekund tamefan wrc klass på den marginalen Fredrik körde som en fantom på långsträckorna (2st 15km/9km) och var en värdig vinnare så stort GRATTIS till dig  och tack för god match!!!
nämnas bör också klubbens andra medlemmars bedrifter denna helg (dom åkte Edane racet)då Jeppe blev 2a igen efter omöjlige Albinsson men borde (om jag räknat rätt) vara bäste c-grupp e då albinsson inte är c-förare Så grattis Jeppe
även Tobbe nordvall har fått igång på grejerna och ska enl uppgift efter tredjeplatsen i laxå ha intecknat sin första första placering  så stort grattis till er!!
jag ska se om jag kan få upp lite bilder i veckan men tills dess simma lugnt // Ralllygaraget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar