söndag 28 augusti 2011

Det svänger fort på flera sätt.....

Jo nu va det ju så att vi for till hallsberg och skulle åka sprint..tror vi va 7 ekipage från lilla Storfors mk så det bäddade för fight.
det var också denna tävling som det skulle avgöras om Ivarssons framfart var slump eller "talang",alla var taggade till tusen och herrarna kallin och kungsberger var fast bestämda att blanda sig i leken och hade dagen till ära lättat bilarna så mycket som gick(tog ur högtalarna=)).
nu var det "bara" att hålla stumt och se hur långt det räckte...inte alls skulle det visa sig!! men vi börjar i början...
första åket : fram till start plattan några sista ord med kartisen för dagen wallin  sen flaggan bort och iväg....ettan,tvåan,trean och fyran stumt!!!....manligt!! sen vägbyte 180 grader....miss...fan lite för halt och lite för hög hastighet tappet var inte jätte stort men med noll hastighet ur böjjen och "tvättbräda" så axade volvon sämre än en eu moppe med överlass!!!! jaja lite fula ord yttrades men det gick med bra tempo hela vägen mot mål (om än lite i yvigaste laget men ändå=))  så sista böjjen´...asfalt...häver upp bilen likt herr olsson och......böö pyff mmm.....där dog han!!!! sprutt och tjoff han lever!! puttrade över mållinjen lagomt irriterad
va fan blev det ???  pillade ryckte och dolade hittade inget konkret...kanske bränsle relät björn kom springande och kastade sig in och gjorde en magiver lagning (tack för att du försökte) jaja hade flera sekunder att ta igen låg efter typ alla nu jävlar skulle det visas att man kunde ratta bil !!!
märkte nu i kön att nått inte va rätt...bilen gick inte alls som den skulle men övr 5000 varv funka det så det är ju "bara" att vara över det så ska det nog gå=)
andra åket: pga bilen uppförande vart det 6000 varv och tvärsläpp iväg men likt första åket så var det pedalen i golvet och fullgas växling fram till första vägbytet....kommmer in bättre nu...sladd...i med tvåan släppper kopplingen och "puff" där stod vi!!?? vägen vi skulle på rakt fram gasen i botten och det hände...INGENTING!!! tittar ner på varv räknarn...kärringstopp???...nä bilen igång ,visarn studsar mellan 6-800varv??? stampar på pedalen ingenting sekunderna går.... ca 10-15 sek senare rusar det till i fram på volvon....DEN LEVER!!! tvärsläpp och iväg..kvar blir ett svart moln likt en diesel....lagomt upprörd(fint ord för skit förbannad)  far vi fram det varvas som fan och bilen "går" till mål linjen sen måste vi stanna....bilen dör i ca 7 sek sen igång igen rivstart på 6000 varv i depån reglerar farten med kopplingen...bilen okörbar....måste bryta FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!! far iväg fly förbannad med rökverk i mungipan och cola i handen helt okontaktbar(trots att många försökte) men efter att mött fredrik fält som var på ett sprudlande bra humör rann det liksom av så då bestämdes att här skulle det gamas istället sagt och gjort hela åk
3 kollades och fick en corolla på bild, med tuff hastighet men tveksam racing linje på kort (tack för showen johan)hur det gick för resterande gänget finns här, http://www.raceconsulting.com/rally/resultat/tavling.jsp;jsessionid=82C8C16929AA6FD33BD23412EFB2DB7A?tavling=509  och kan ju säga att talang har han inte  ivarsson men köra det kan han så en andraplats blev det =)så grattis din KÖRK=) så simma lugnt mvh teamawrhan redde ut det efter flygtur över vallen!!!
Jimmy olsson.......


tobias "snyggaste spåret" persson..

Andreas "lill Adde"svensson  världens näst bästa adde =)

jani med häng hur ska detta sluta... 

helgens kvinnliga ekipage hulda och skäggiga damen....=)

Wallin´s in action......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar