lördag 3 september 2011

bucklorna bara radar upp sig.......

fast alla är inte lika roliga att få .... vi var och åkte sjuklubbars 28/7 ,smk södermanland bjöd in till nybyrundan 2ss som skulle köras 2 gånger,och nu ska ni höra på ss1 var vi snabbaste c-voc!!! en smal liten rackare till sträcka som svängde saom fan hela tiden helt i min smak men på ss2 var ordningen återställd och Joacim var 10sek före !!! då vi var sista paret ut på ss1/3 jag och ronnie så finns det inga tider att jämföra med då sträckan stöks pga vägskada men jag kan säga att vi bättrade ca 2sek till på en redan ok tid =)på ss 2/4 bättrade vi 5 sek men inte helt förvånande gjorde herr källberg det med !!! men det vart en efterlänktad 2a plats iallafall  och på grund av våran gode vän Björns körning så fick vi en pinne till ner till lars tack Björn (och isak naturligtvis!!!)
men säg den lycka som varar veckan efter (3/9) så var vi i möklinta och åkte (7klubbars) och hittade gränsen på ss1( en ss 2 gånger) efter blott 2 km kom vi in i en höger med god hastighet och miss bedömde greppet och arslet for rakt ut i vallen och bilen for runt och när sen tröskeln hakade i var rullen ett faktum 1,5 varv senare var bilen inte lika snygg längre =) men medans jag yrade runt med triangeln så välte publiken rätt bilen (TACK!!) och vi var tillbaka resten av sträckan utan roadbook och utan intercom med grejer hängande på trekvart så tog vi oss i mål.
på servicen fick vi användning för det spett trogna läsare vet vi haft i bilen och med mycket hjälp av jani(STORT TACK!!!!!!!) så fick vi bilen besiktad och redo för ännu ett varv =),
den var inte fager (som bilderna visar) men det gick och trots dubbelpump för att få broms så vart det en 5e tid i c-voc andra passagen så nu är det spännade då vi troligtvis efter dagen ä 3 på samma poäng i tabellen och räkna med att laddet blir lika nästa gång för nu är bilen ful redan så nu gör det inget om det blitr någon mer repa =)!!  ETT JÄTTE TACK till alla rallykompisar som kom fram och pratade och stöttade det värmer ända in i själen !! tack och grattis fräsen som så ofta livar upp stämningen med fin bilåka och gott humör =)
så simma.....nä vänta här nu...inget ta det lugnt här inte ut i garaget och slit så svetten sprutar så syns vi i en sväng nära er (förhoppningsvis med hjulen ner och taket upp =)) 

här börjar charlie ana oråd...

hmmm.....

första kontakten med naturen ....

skum form på taket ...

tur vi hade service med oss idag =) TACK Jani och Markus

ledsen bil på väg hem...=(

passar inte värst faktiskt så inget kariär byte för min del...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar