fredag 25 november 2011

Strul i stugan ....

Ja det var ju en tid sen jag skrev här på bloggen för det har i höst varit allt annat än lugnt och skönt för som ni vet  så skulle jag ju "bara " åka en tävling imellan 7klubbars tävlingarna och det gick ju som det gick!!
vi har inga större men efter det men det ställde till lite oreda i cupen då vi låg på delad första plats när olyckan var framme och stod nu utan bil...inge bra !!! så jag la liksom ner säsongen och riktade in mig på att bli trea(sämsta jag kunde bli även helt utan poäng) MEN ödet ville annorlunda då jag fick ett intressant och smått chockerande samtal från Tobias Persson som tyckte att ge bort poäng bara sådär gick då inte för sig och att han hade en bil på gång som han visste va till salu,jag förklarade att det fanns det inte slantar till! men det gick han bara inte med på och hipp som happ stod det en ny voc i verkstan och överenskommelser slöts och vi kunde stå på startlinjen lagom till nästa 7klubbars tävlingen runt mjölk pallen pokalen och det ska ni veta att det var flera nervösa miner bland motståndarna =) tävlingen gick bra vi blev 5a efter omöjlige jocke men före lars(vi som delade första plats) och det blev väl godkänt nu låg vi 2a i cupen med en tävling kvar som var brukssvängen.
det blev en små nervös och jobbig liten tävling då det
pga det böta vädret inte längre fanns några vägar att åka på utan bara stora hål!!! så med lånebilen så blev det avslag på farten för att säkra poäng och inte förstöra något vilket resulterade i en 8e plats efter både Jocke och Lars,mot jocke var det kört men lars lyckades inte dra ifrån med mer än en placering!!  så i sammandraget blev vi efter en strulig säsong faktisk två i 7klubbars cupen (C-voc) !!!! det kommer ett längre reportage efter helgen då vi varit på prisutdelning så simma lugnt så länge //Team awr

ny stripade lånebilen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar