lördag 21 januari 2012

pris fest och renovering..

Som ni säkert förstår av den otroligt vitsiga övertexten så har prisutdelningen i 7klubbars varit och det blev kramkalas och pokaler överallt =) ja det blev sådant kramkalas att prisutdelaren kom av sig mitt i sitt tal !! ja han skulle måla upp senariot att det varit hård och brutal kamp i c-voc och att vi ville slita strupen av varandra men han kunde inte ha mer fel !! så när pristagarna samlades så vart det ryggdunk och kramkalas utan like och alla var nöjda kan jag lova!!
vi åkte hem lite rikare rent penning mässigt men framför allt har vi fått en hel hög med nya kompisar som vi så här  i rallyts låg säsong saknar av hela våra rallytokiga hjärtan..ja det är ER jag menar ;).
Årets säsong  börjar vi med att renovera och en hel "hög" med bättre beg volvo delar har samlats, men misströsta inte ni sladdens vänner jag orkar inte vänta så länge utan har "hyrt" in mig i en riktig värsting 740 och ska åka i hällefors den 5e feb, nivån för tävlingen sätts till att vara innom 15 sek från bilägarens tid men det kan vara och sikta högt men va fan vi lär ju försöka =) kartläsare i år är en aning luddig historia då Ronnie fattat tycke för sporten så pass att han (som ni vet ) köpt en egen bil som han plockar ut då och då och förnedrar motståndarna med( illafall mig he he!!) så i hälllefors är det en uppviktad!?(ja vikt bälte för att få likvärdig kartläsar vikt var krav från bilägaren=)) Victoria"hulda" andersson  som äntrar kartläsar stolen.
så jag hoppas ni kommer och åker eller tittar för vi lär ju bjuda på en sladd eller två =)
ut i skogen med er så syns vi närmre jul =)// Adde


den omöjlige ettan flankerad av tvåorna =)

årets pokal "skörd" och pris peng

vimmel..=)

mitt i kramkalaset!!

är man snabbast så är man !! hatten av !!! 

han åkte ju inte 7klubbars men väl rallymasters  och vann c gr H grattis Tobias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar