måndag 29 oktober 2012

hur lyckas man ???

Jag satt just och funderade på rallyåkandet och om/hur man skulle fortsätta och då slog det mig...JAG har åkt 5 tävlingar i år UTAN att ha någon bil!!! vet inte riktigt hur det gått till men på något vis har jag lyckats !?
så då var ju det slut funderat ..jag bygger vidare på vocen så den blir färdig till våren =)
Det finns ju en del att se fram imot som tex nya duster med Björn kallin som också skaffat/byggt nytt,och varför inte försöka sig på att åka ännu lite bredare  nästa år och se om vi inte kan hitta vridningsgränsen på att st hans skydd ;)
Jag har konstigt nog ny maskin på g (den andra har bytt husse) och det blir all in denna gång med uppmätta spridare och bara nya prylar(i den mån det finns) så det borgar ju för ork i maskin och sen ska väghållningen vässas lite och jag ska (hör och häpna) mjuka upp bilen för att få bättre fäste !!! men hur i hellvete tänker han nu ??? först ska han åka brett sen saå ska han mjuka upp den för mer grepp!!?? Jo nu ska ni spettsa öronen gott folk för nu ska jag berätta varför......svaret heter FART!! med mer grepp kan man lättare få upp farten och på det viset kan man utöka antalet kurvor man "hinner" sladda i =D så ni förstår nu att det blir inga topp placeringar när jag kommer igång igen MEN jag lovar att ni tappra själar som står troget kvar till c-voc kommer ska få se en på bredsladd iallafall =) ska ta lite bilder och fylla på med men dom kommer senare så tills dess simma lugnt mvh AWR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar