tisdag 29 januari 2013

ny säsong med olika inriktning..

Ja då var 2013 officiellt inlett och det gick riktig bra tyckte jag i helgens premiär i Hällefors där Midvintersprinten gick av stapeln denna underbara vinterdag. storfors kom med 5 1/2 ekipage(Amanda sitter ju brevid ) och resultaten blev helt ok (trots att man börjat vänja sig vid bara topp tre ) Jesper(Sandra satt brevid) vann helt utan ansträngning med över 20 sek till tvåan Albinsson!!
Jimmy olsson (med Tomas "samot"larsson brevid )gjorde premiär i voc och gjorde det med hedern i behåll och kom på en fin 3plats,självaste mr fixit Tobias(med karl-axel brevid) kom in på en hedrande 5e plats tätt följd av jani(som för dagen lagt sig till med en av artikelförfattaren inte helt okänd körstil...BRETT !!!! riktigt snyggt hatten av!! ) med pappa(Jalo) haiju som bisittare.
Vinsten gick ju till hälften åt storfors hållet då Amanda lotsade Marcus till en stabil seger(man vet ju att Kartläsarna bestämmer i bilen så det var ju solklart hennes förtjänst )
vi hade ju även en återfallsförbrytare ibland oss och det var våran egen Thomas andersson ivrigt på hejjad av "Hulda" i högform som tyvärr gjorde en liten notmiss(vilket i sig var jättekonstigt då det inte ens fanns noter !!!??? ;) )  så det bar lite vid sidan av kanalen i första åket men sedan gick det bättre och duon kom med finfin attack i sista åket och bärgade andraplatsen i klassen.
Skitkul att säsongen är igång (för vissa) själv får man vänta in tjärlossningen och hoppas att nått är färdigt då men under tiden har jag skaffat en leksak som matchar en talang jag upptäckte med rallybilen......att köra av vägen!! så en Jeep har införskaffats för ändamålet den får tjänstgöra som leksak under vinter/våren och vem vet den kanske duger till bil-o också ;)
simma lugnt mina vänner snart är våren här =)  //Adde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar